Schattige kersthanger*

Staat: Nieuw product

Haba

Decoreer dit jaar je kerstboom met ongelofelijk snoezige kerstversiering. Deze houten hangers vrolijken de kamer in een vingerknip op. Zo...

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5158

TypeKerstversiering

Decoreer dit jaar je kerstboom met ongelofelijk snoezige kerstversiering. Deze houten hangers vrolijken de kamer in een vingerknip op. Zo geweldig zag je boom er nog nooit uit! Gouden tip: pimp je cadeau's met deze kekke kersthanger. Maak je keuze uit de vijf prachtige figuurtjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6600.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.