klankhandpop - aap

Schattige klankhandpop - aap

Staat: Nieuw product

Haba

HAB135

Poppenkast spelen met HABA (35)

Bang, bang, bang! Daar komt de muzikale aap van haba aan.

Deze handpop van HABA ziet er super leuk uit, is knuffelbaar en klaar om lekker een heerlijk deuntje voor jou te laten weerklinken.Tof voor in de poppenkast of om gewoon los mee te spelen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze handpop/knuffelaap past perfect om je kindje zijn hand. Hij draagt een feestelijk strikje en heeft elk hand een rammelaar in de vorm van een cimbaal. Deze stoffen pop van HABA stimuleert de nieuwsgierigheid en prikkelt de zintuigen van de baby. Al spelend, giechelend en ontdekkend bevordert deze klankhandpop de waarneming van geluiden. Leuk in combinatie met de andere muzikale handpoppen van dit merkje.

Materiaal: polyester.

Afmetingen: 33 cm hoog

Wasadvies: wassen mag maar liefst op delicate was en op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, niet strijken.

Geschikt vanaf 1.5 jaar

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.


Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
168.5190.108
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303372

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories