Schattige klerenset - Badplezier

Staat: Nieuw product

Haba

HAB670

Welkom in Haba's poppenwereld! (61)

Net voor of net na een badje kan je deze klerenset boven halen. Deze set badkledij is perfect voor de grote poppen van Haba.

De badjas is heerlijk zacht en wordt met de ceintuur gemakkelijk dichtgeknoopt. De bijzonder handige accessoires - mooie handdoek en de fles shampoo - zijn super leuk voor rollenspelletjes.

12,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305238

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit schattig poppenbadjasje met handige accessoires: een fles shampoo en een handdoek vormt samen de klerenset Badplezier van Haba, hij past voor alle 30 cm grote HABA-poppen en is nog leuker in combinatie met het super cute poppenbad.

wasbaar op 30 °C

1 badjas, 1 fles shampoo, 1 handdoek

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: hout en polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories