Schattige Knoopveter schoen

Houten veterschoentje om veters te leren strikken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT054

Mini cadeautjes, maxi pret! (470)

Veters leren knopen ... het lijkt een hele taak voor kinderen om te leren maar het kan ook spelenderwijs en op een leuke manier met dit leuke houten veterschoentje van Plan Toys.

11,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5319

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Handige knoopveterschoen om je kleine schat op een speelse manier de kunst van het veters knopen aan te leren. Gemaakt uit duurzaam en gerecycleerd rubberhout.

Afmetingen: 10 x 7 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Materiaal: rubberhout, touw, verf op waterbasis

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/12/2018
goed
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories