Schattige Knoopveter schoen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT054

Veters leren knopen ... het lijkt een hele taak voor kinderen om te leren maar het kan ook spelenderwijs en op een leuke manier met dit leuke houten veterschoentje van Plan Toys.

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5319

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Handige knoopveterschoen om je kleine schat op een speelse manier de kunst van het veters knopen aan te leren. Gemaakt uit duurzaam en gerecycleerd rubberhout.

Afmetingen: 10 x 7 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Materiaal: rubberhout, touw, verf op waterbasis

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
  • Door Sandra M.
  •  de 20/12/2018
goed
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.