Schattige knuffel voor onderweg - Alice

Schattige knuffel voor onderweg - Alice

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ32012

Lilliputiens: Alice de vos (19)

Alice gaat graag mee met jou wandelen. Maak haar vast aan de riemen van de buggy of het kinderzitje en hou haar dicht bij jou. Ze zal je...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86852

TypeBabyspeelgoed
KleurOranje
Leeftijdvanaf 6 maanden
DiertjesVos
Karakter LilliputiensAlice de vos
Alice gaat graag mee met jou wandelen. Maak haar vast aan de riemen van de buggy of het kinderzitje en hou haar dicht bij jou. Ze zal je zintuigen prikkelen met al haar zachte en leuke activiteiten: een konijn met spiegeltje, een knuffeluiltje, een knisperende vlinder en nog meer verrassingen! Samen met haar zul je snel op je bestemming zijn. Voor dierenvriendjes vanaf 6 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Alice de vos
Inspiratie en stories