Louise schooltas A5

Schattige Louise rugzak

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL035

Lilliputiens: On the Move (34)

Louise, de eenhoorn van Lilliputiens, verandert in een schooltas en gaat met de kleuters mee naar school! Dit superschattige roze rugzakje is een perfecte metgezel. Groot genoeg voor een lunchtrommel, een drinkfles en een pakketje reserve-kleding. Hup en nu als een wervelwind naar school!

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86898

TypeRugzakken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesEenhoorn
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn

Om naar school te gaan, kun je rekenen op je trouwe vriendinnetje Louise! Deze verticale schooltas heeft verstelbare schouderriemen, een handgreep en een groot compartiment. Daarnaast heeft hij ook verschillende zakjes, waarvan één met een ritssluiting vooraan en een venstertje in de vorm van een vlinder om je tussendoortje in de gaten te houden!

Formaat: 28 x 22 x 9 cm.
Materiaal: 100% polyester.
Schoonmaken met een vochtige doek.

Ga op stap met Louise de eenhoorn van Lilliputiens. Louise voert je door een wervelwind van pluimen en prachtige vlinders. Je vriendinnetje fleurt elke uitstap of schooldag op met haar levendige kleuren en vrolijke snoet.

Alle (school)tassen uit de Lilliputiens On the Move collectie zijn waterbestendig, hebben verstelbare riempjes en een lus om je tas aan de kapstok te hangen. Ook heeft elke tas de mogelijkheid om de gegevens van de eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
433270.27
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories