mobile musical Louise

Schattige muzikale mobiel - Louise

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30056

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (23)

Op de melodie van La vie en rose draaien Louise, César en hun vriendjes van het sprookjesbos vrolijk rond de baby. Deze leuke mobiel heeft...

34,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86829

Op de melodie van La vie en rose draaien Louise, César en hun vriendjes van het sprookjesbos vrolijk rond de baby. Deze leuke mobiel heeft een lichtgevende ring, een bontgekleurde pluim, een spiegel en een prisma om de aandacht van de pasgeboren baby te trekken en het gezichtsvermogen te stimuleren. De verschillende elementen van de mobiel kunnen ook worden losgemaakt en worden zo minirammelaars.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories