super déguisement de pirate t18 m-3 ans

schattige peuter piraten verkleedsetje

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Is jouw peuter gek op avontuur? Met dit gevaarlijke piratenkostuum waant hij zich vast en zeker op een heus piratenavontuur.

37,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Is jouw peuter gek op avontuur? Met dit gevaarlijke piratenkostuum waant hij zich vast en zeker op een heus piratenavontuur.
Schattig piraten outfitje met shirt, broekje en hoofddoek. Als extraatje zit er ook nog een piratenzakje bij waar je kleine zeerover zijn schatten kan in vergaren. Verkrijgbaar in 2 maatjes: 18 maanden-2 jaar en 2-3 jaar. Wasbaar in de machine op 40° met een wasprogramma voor delicate stoffen.


PersonagePiraat
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.

product referentie :BUC1