Schattige poppen beddengoed - Arctic animals

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB039

Dino & Arctic collectie van Sebra (11)

Laat jouw poppenmie haar popjes keer op keer onderstoppen met dit zacht en stijlvol beddensetje van Sebra.

Het is een ideale aanvulling voor het poppenbed of voor in de poppenwagen. Heerlijk mee te spelen en om popjes of knuffels onder te laten 'slapen'.

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3003206

Poppenbeddenset uit de Arctic & Dino collectie van Sebra, deze prachtig oud rozen set bestaat uit een kussentje en donsdeken met subtiele print van pooldieren. Super leuk om het poppenbedje van je schattebout aan te kleden of een upgrade te geven.

Materiaal: 100% katoen met GOTS-label, met polyester vulling

Afmetingen: 34 x 28 cm - kussentje 16 x 24 cm

Het beddengoed mag gewassen op max 40 graden, niet geschikt voor de droogkast.

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.30.370.18
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories