Schattige pyjama Panda party - Mon grand poupon - 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR131

Mon grand poupon van Corolle (49)

Dit kruippakje past jouw Mon Grand Poupon pop van 36 cm perfect. Het heeft warme voetjes en accenten in schattige pandaprint. Het bijpassend mutsje zorgt ervoor dat je poppenbaby lekker warm in zijn bedje kan kruipen en ook als je met haar buitengaat geen koude hoeft te lijden.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140050

CollectieMon grand poupon
TypePoppenkleertjes
KleurGrijs
Afmetingen pop36 cm

Grijze poppenoutfit pyjama Panda party uit de Mon Grand Poupon-collectie van het Franse poppenmerk Corolle, geschikt voor een pop van 36 cm.

Dit babypakje met bijhorend poppenmutsje maakt deel uit van de Corolle Mon Grand Poupon-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie

Leeftijd: vanaf 2 jaar, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142250.115
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories