Schattige schooltas small - Blauwe olifant

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG037

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (82)

Valt de eerste schooldag binnenkort niet meer te ontkennen? Dan is dit schooltasje van ENGEL. ideaal om je kleine hartendief te vergezellen op dit spannend avontuur.

De lieve olifantjes zijn lekker stoer, deze kleuterboekentas is afgewerkt met een duidelijk oog voor detail, duurzaam geproduceerd en makkelijk zelf te openen en sluiten met de gesp. Wij zijn fan!

44,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.135

CollectieElephant
TypeSchooltassen
KleurBlauw

In Frankrijk heet het de rentree, in Engeland back to school en in België zeggen we: het school is weer begonnen. Wat maakt het uit? Waar je ook woont, na de zomervakantie met een nieuwe rugzak de klas instappen is altijd feestelijk. Voor dit exemplaar ontwierp ENGEL. nieuwe vrolijke designs, voor jongens en meisjes. Olifanten zijn groot en sierlijk tegelijk, de blauwe print is van de hand van Jurianne Matter.

De buitenzijde van deze schattige boekentas is gemaakt van gerecycleerde frisdrankflessen. Duurzaam en vriendelijker voor het milieu. Aan de binnenzijde vind je een vak met rits en een naamlabel met de tekst travel with me around the world. Sluiten doe je de tas met een klik-gesp. Dragen kan op je rug of met het handvat. En kleine dingetjes berg je op in het voorvak.

Afmetingen: 29 x 9 x 23 cm

Adviesleeftijd: 2 - 6 jaar

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.290.230.4
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories