Schattige set van 3 haarelastieken - Bunny Pompom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR325

Het staartje van je meisje krijgt... nog een staartje! Deze kleurrijke haarrekkertjes voor mooie kleintjes hebben namelijk een schattig konijnenstaartje in vrolijke kleuren.

Superleuk om het kapsel een kleurrijke toets te geven.

11,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 185365

CollectieSpring & Easter
TypeHaarrekkers
KleurMeerkleurig

Leuke Bunny Pompom set van 3 haarelastiekjes met kleine pompom van het feestmerk Meri Meri. Bevat 3 rekkers in 3 verschillende kleuren: geel, wit en roze. Maakt elk kapsel van je kleintje af.

Afmetingen verpakking: 11,4  x 7 x 3,2 cm

-

Het Britse merk Meri Meri begon in 1985 met het maken van lieve wenskaartjes en groeide onder leiding van oprichtster Meredithe uit tot een netwerk van designers en kunstenaars die de allerleukste uitnodigingen, bakartikelen, verkleedkleren, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer produceren. Hun speelse mantra luidt heel toepasselijk 'we believe in childhood'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
711.53.50.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...