set de petites pommes en nid d'abeilles

Schattige set van 3 lekkere Honeycomb appeltjes

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ21374

Van de Honeycomb appeltjes wordt je meteen fan! De set is leuk als decoratie, om op te sturen als kaartje of bevestig er een lintje aan en...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 08.06

KleurRood
TypeHoneycombs
Van de Honeycomb appeltjes wordt je meteen fan! De set is leuk als decoratie, om op te sturen als kaartje of bevestig er een lintje aan en hang de drie appeltjes ergens omhoog. Nog een leuke surplus: de appeltjes zijn met de hand gemaakt in Oostenrijk! De drie kleine appeltjes zijn verpakt in een zakje van A5 formaat.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!