Schattige set van A5 schriftjes - Kat

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC105

Op school of kantoor, in je handtas ? Dit setje met 2 schriftjes uit de nieuwe back-to-school collectie van A little lovely company komt altijd van pas ! Handig A5-formaat met gelijnd papier. Perrrrrr-fect !

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STNBKI01

CollectieBack to school
TypePapierwaren

Ben jij een echte cat lover? Deze schattige notitieboekjes mogen dan niet op jouw bureau ontbreken. De boekjes hebben een zachte kaft en pagina’s met lijntjes, waardoor de notitieboekjes ook goed voor school te gebruiken zijn!

Extra leuk: met het katten dagboek en de bureauset kat, wordt ieder bureau helemaal cat-tastic!

Papierformaat: A5
Afmetingen: 14,8 x 21 x 0,5 cm
Aantal pagina’s: 96
Materiaal: FSC certified paper (MIX)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !