NULL

schattige speelset 'Op stap met de tractor'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17254

Opgelet, daar komt boer Tim met zijn sterke tractor. Wie mag als eerste meerijden? De aanhangwagen wordt met een klein magneet achter de tractor...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 005892

Opgelet, daar komt boer Tim met zijn sterke tractor. Wie mag als eerste meerijden? De aanhangwagen wordt met een klein magneet achter de tractor gehangen en biedt plaats aan een dier. Inhoud: tractor en aanhangwagen met magneetkoppeling, 5 houten figuren, 1 dobbelsteen en 6 opgavenkaarten. Materiaal: beukenhout. Afmetingen: tractor 8x10 cm, boer Tim 8cm hoog.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
322501.6
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.