mobile spirale Uppsala

Schattige spiraalmobiel - Uppsala*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19074

Deze spiraalmobiel krult zich perfect om de greep van een kinderzitje en zorgt zo tijdens een ritje in de auto voor een goed humeur. De mobiel...

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze spiraalmobiel krult zich perfect om de greep van een kinderzitje en zorgt zo tijdens een ritje in de auto voor een goed humeur. De mobiel kan ook aan een spijltjesbed worden bevestigd. Dan zijn kleine onderzoekers ook thuis een heel tijd zoet en hebben ze steeds weer een heleboel plezier met de verschillende effecten. Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5926