Schattige spiraalstudio

Staat: Nieuw product

DJECO

Djeco Atelier Serie (179)

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat een magnetisch werkblad, een uitgebreid gamma...

20,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09540

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat een magnetisch werkblad, een uitgebreid gamma spiralen en geïllustreerde achtergronden om helemaal zelf aan de slag te gaan. Kortom, een klassieke activiteit die door Djeco in een nieuw jasje werd gestopt. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar schitterende kunstwerkjes. Geschikt voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Maak je keuze uit de twee leuke varianten! De doos bevat alles wat je nodig hebt om prachtige spiraaltekeningen te maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.223.80.20.15
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Atelier Serie
Inspiratie en stories