Schattige tas voor aan de kinderwagen

Staat: Nieuw product

3 sprouts

Je gaat altijd op stap in stijl met deze coole 3Sprouts kinderwagen tas. Zo heb je alle noodzakelijke spulletjes binnen handbereik tijdens een...

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Je gaat altijd op stap in stijl met deze coole 3Sprouts kinderwagen tas. Zo heb je alle noodzakelijke spulletjes binnen handbereik tijdens een uitje met je kleine spruit. Een sandaaltje, een favoriete snack, een zonnehoedje,... noem maar op. De tas is volledig afwasbaar en heeft twee geïsoleerde drankhouders. Het discrete velcrozakje achteraan biedt plaats voor je gsm en sleutels. Met handige lusjes om aan handvat van kinderwagen op te hangen. Maak je keuze uit de 3 prachtige designs. Materiaal: polyester met polyethyleen vulling.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
371612.50.35
3 sprouts is gecreëerd door 3 Canadese vrienden in de zomer van 2007. De liefde voor baby's en voor unieke en moderne kinderspulletjes bracht hen samen. Toch waren de drie niet aan hun proefstuk toe. Voordien hadden ze in New York en Toronto in design gewerkt voor grote bedrijven zoals Kate Spade, Barneys NY en Holt Renfrew. De 3 sprouts-collectie met moderne en grappige producten spreekt zowel kinderen als hun ouders aan. Elk stuk wordt met veel zorg gemaakt en heeft unieke en charmante details.

product referentie :107-006-004