schattige turnzak Liz het elfje*

schattige turnzak Liz het elfje*

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ14278

Lilliputiens: On the Move (41)

In deze vrolijke tas van Liz passen al de sportkleren van je kleine meid. Makkelijk te sluiten en bovendien volledig waterdicht.

34,99 €

Add to my wishlist

Super praktische en geweldige kool, deze waterdichte sporttas is ideaal om al je kleine dingen mee te nemen naar de sport, het zwembad of het huis van een vriend! Groot vak met een kleine binnenzak. Verstelbare bandjes die in een schouderriem kunnen veranderen. Met een label om zijn coördinaten te schrijven. Sluiting met koord.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253600.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86308

Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en thema's