etui étoile platine/blanc

Schitterend etui 'étoile platine/blanc'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

EZP021

Dit schitterend etui blinkt non-stop. Je kan er allerlei kostbare spulletjes in bewaren, hem gebruiken om je kleintje zijn zakgeld in te bewaren of zelf houden als portemonee of hippe pennenzak.

Ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die je dierbaar is.

32,00 €

Add to my wishlist

Fijn blinkend etui met ster, volledig gemaakt uit streelzacht eco leer. Weer een stijlvol accessoire van het populaire Easy Peasy. De etui sluit met een handige rits zodat alle  kostbare spulletjes er mooi blijven in zitten ... handig als make-up tasje of portemonee en ook een leuk pakje om cadeau te doen.

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TypeEtuis
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.020.290.12
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E091911A/367