gouden toverstaf met ster

Schitterend gouden toverstaf met ster

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR134

Een toverstaf om je huis op te ruimen, alleen brave kindjes of opgevouwen was naar de kast te toveren hebben we voorlopig niet in stock maar wel dit fonkelend gouden exemplaar van Meri Meri.

En je kan altijd eens proberen om je eigen spreuk kracht bij te zetten, wie weet ... :-)

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Gouden toverstaf met gewatteerde ster uit vilt, goud en kleurrijke linten van het leuke feestmerk Meri Meri uit Londen.

Afmetingen 13 x 45 x 2,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.130.450.03
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...

product referentie :175366