Schitterend prentenboek - De koe die in een boom klom

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26101

Kee is anders dan de andere koeien.
Ze houdt van verhalen en ontdekken en dromen.
ONMOGELIJK! BELACHELIJK! ONZIN! zeggen haar zussen...

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGemma Merino
IllustratorGemma Merino
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

Het schitterende prentenboek De koe die in een boom klom gaat over anders zijn. Gemma Merino is een Spaanse architecte. Ze besloot kinderillustratie te gaan studeren aan de kunstacademie van Cambridge, en won al tijdens haar studie de befaamde Macmillan Prize for Children’s Picture Book Illustration.

Auteur: Gemma Merino
Illustrator: Gemma Merino
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 30
Formaat: 27,8 x 22,2 x 0,9 cm
ISBN: 9789047707165

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.