Twistiti horlogebandje Sterren

Schitterend Twistiti horlogebandje Sterren

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB122

Laat het Twistiti horloge letterlijk blinken rond de pols van jouw schattige kapoen.

Dit stevige horlogebandje staat vol schitterende sterren en matched perfect met de uurwerken van dit unieke Belgische merk.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wordt een ster in kloklezen met dit prachtige strapje voor aan je Twistiti horloge. De horlogebandjes van Twistiti komen in 12 verschillende kleuren en zijn compatibel met beide modellen van uurwerken. Aan jou om je eigen, persoonlijke combinatie zelf samen te stellen.

Kies bij dit bandje zelf de wijzerplaat die het best aansluit bij de leeftijd van je kind. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem. Het geheel is waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

 

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm

Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

 

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05201

product referentie :St