Schitterende ballonslinger - Baby

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR224

Waarom zou je kiezen voor slingers of ballonnen als je beide makkelijk kan combineren met deze heerlijke Baby-slinger van MeriMeri, compleet met schitterende ballonletters en decoratieve papieren bollen in de meest bonte kleuren.

Ideaal om de geboorte van een nieuwe baby in stijl te vieren!

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 154567

TypeSlingers
KleurZilver

Feestelijke ballonslinger met het woord 'BABY' en kleurrijke honinggraad versiering van MeriMeri, ideaal om een geboorte of babyborrel te vieren in stijl en makkelijk aan het raam of de muur te hangen dankzij het neon koord.

Materiaal: zilver folie - 8 papieren decoraties en neon koord

Afmetingen slinger: 3 meter - verpakking: 19 x 11,5 x 2,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.5192.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...