gouden slinger - Shine

schitterende gouden slinger 'Shine'

Staat: Nieuw product

Rice

RI007

SHINE - Rice (37)

SHINE is het woord van dit seizoen. Versier je muur, het raam, je hele kamer of wat dan ook met deze prachtige gouden slinger. Let is shine!

24,90 €

Add to my wishlist

De schitterende, gouden slinger van 1,5 meter lang pimpt elk feestje een niveau hoger! Een verjaardag, moeder- of vaderdag, een geboorte, de eerste stapje, de eerste schooldag,... elke gebeurtenis is een reden om te vieren! De slinger is van stevig, dik materiaal waardoor je hem telkens weer kan gebruiken. Shine!

Afmetingen: 15 x 150 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.040.130.08
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :GARLA-SHIGOL

Collectie SHINE - Rice
Inspiratie en thema's