Schitterende set masking tape - Eyes

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV191

MINI Bloomingville (133)

Hippe meisjes zijn meteen weg van deze schitterende set papiertape. De rolletjes masking tape zijn multifunctioneel en maken je brieven, fotoalbums, tekeningen en meer mooier en persoonlijker

Van hippe ogen over gouden hartjes, de designs maken je instant happy. Een fijne aanwinst voor je thuiskantoor!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 85505394

TypePapierwaren
KleurRoze
Bloomingville themaQuote love

Set van 4 rolletjes masking tape Eyes uit de collectie van Bloomingville mini, een Deens topmerk voor design en interieur. Met deze roze washi tape kan je makkelijk pakjes versieren, je notebook versieren en meer.

In deze set zitten 4 rolletjes papiertape met elk een uniek design: gesloten ogen, gouden hartjes, dots en de gevleugelde woorden: girls just wanna have fun!

Materiaal: papier
Afmetingen: elk rolletje is 1,5 cm x 8 meter

_

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories