Schitterende set van 8 traktatie zakjes met stickers - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU085

Alles voor een eenhoorn feestje (43)

Vul deze magische traktatiezakjes met je favoriete snoepjes of mini cadeautjes. Ze zijn afgewerkt met een fijne eenhoornprint en accenten in regenboogfolie.

In elk pakje zitten 8 goodiebags en een pakje leuke stickers om de zakjes mee te sluiten en de namen van je gasten op te schrijven. Leuk é!?

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97802

PersonageEenhoorn
TypeFeestaccessoires

Magische set van 8 traktatie zakjes met stickers Eenhoorn van Great Prentenders. Ideaal om uit te delen op je verjaardagsfeestje of uit te delen in de crèche. Bij deze papieren zakjes vol schitterende regenbogen en eenhoorns zit ook een setje stickers om het nog leuker te maken.

Bekijk zeker de rest van de eenhoorn-collectie met bijpassende borden, servetten, slingers en bekers voor een magisch en onvergetelijk feestje.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories