Schoenen Kid+ sum - Grass Court Casual Shoe Gold - 832406

Schitterende sneakers - Kid+ Grass Court Casual Shoe Gold

Staat: Nieuw product

Bobux

Bobux schoenen SS19 (224)

De Grass Court sneaker is een voorbeeld van eenvoud en stijl. Het geperforeerde Bobux-pictogram en de gespikkelde zool geven het net dat tikkeltje meer.

Deze street-styled gouden sportschoen met innovatieve rubberen veters is perfect om elke dag met trots te dragen.

85,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 832406

CollectieKid+
TypeSneakers
KleurGoud
Type BobuxGrass Court

Schitterende Grass Court Casual Shoe Gold is een lederen sportschoen van Bobux. Dit paar is afgewerkt met unieke accenten zoals de geperforeerd motief, rubberen veters en een gespikkelde, flexibele zool. Verkrijgbaar in een hele reeks frisse, felle en metallic kleurtjes.

Bobux deelt zijn schoenen op in verschillende fases, van kruipen tot rennen, springen, ... Het lijkt wel alsof kinderen zodra ze kunnen stappen ook willen rennen. En als ze eenmaal rennen duurt het niet lang voordat ze ook even graag springen, dansen en klimmen. Het KID+ gamma van Bobux past perfect bij al die nieuwe activiteiten en is speciaal ontworpen voor de grotere kinderen van 3 tot 8 jaar.

Materiaal: 100% lederen buitenkant en voering van katoen - flexibele TPR zool.

Zo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :

  • Zet jouw kleine spruit op een vel papier
  • Ga met een pen rond beide voetjes
  • Meet de lengte van de net getekende voeten
  • Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie
  • Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. Kid+ schoentjes lees je in de oranje kolom.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!
Collectie Bobux schoenen SS19
Inspiratie en stories