Schitterende zand knutseldoos - Paradijsvogels

Schitterende zand knutseldoos - Paradijsvogels

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30648

Djeco DESIGN BY Collectie (281)

Deze paradijsvogels zijn getooid met de diepste en warmste kleuren van het dierenrijk. In elke set zitten 4 verschillende exemplaren, klaar om versierd te worden.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08639

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKnutselen met gekleurd zand
Leeftijdvanaf 6 jaar

Ontdek hoe leuk en creatief knutselen kan zijn met deze prachtige doos van Djeco. De doos bevat vier prenten om in gekleurd zand te maken. Met vooraf gedrukte genummerde delen en grote zones om met zand te bekleden. Een handig boekje wijst je stapsgewijs de weg naar 4 schitterende kunstwerken. En alles wat je nodig hebt, zit in de doos. Kortom, urenlang speelplezier voor de allerkleinsten! Inhoud: vier platen, spatel en 12 kleuren zand in potjes.

Geschikt voor elegante kunstenaars vanaf 6 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.140.476
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories