Selena vork - 6-Pack - Whale blue multi mix

6 vorkjes gemaakt uit PLA in hippe kleurtjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3671

Aan tafel met Liewood (365)

Helemaal klaar voor een smulfestijn met deze 6-delige set van vorkjes. Ze komen in de mooiste kleurtjes en zijn gemaakt uit duurzaam materiaal dat ook gebruikt wordt voor 3D printing.

Ideaal voor dagdagelijks gebruik maar ook een duurzaam alternatief voor wegwerpbestek bij verjaardagsfeestjes, herbruikbaar én solide!

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14237 7131

TypeBestek
PrintsWhale Blue
KleurMeerkleurig

Selena vork 6- pack Whale blue multi mix van Liewood zijn vorkjes die gemaakt zijn van duurzame materialen en ook verkrijgbaar in andere tinten.

Onze tip: perfect te matchen met de Logan bordjes, Carter bekers of Erin lepels.

Materiaal: 100% PLA (polymelkzuur) • biologisch afbreekbaar, wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor het printen van vormen met een 3D printer • veilig voor contact met voedsel
Onderhoud: Vaatwasmachinebestendig tot 65 graden • Niet gebruiken in de oven • Niet gebruiken in magnetron • Diepvriezer tot -20 graden • Geschikt voor inhoud tot 70°C • Niet gebruiken op een hete plaat • Afwassen in de vaatwasser of in heet zeepsop voor gebruik

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories