servetten 'happy birthday' pink*

servetten 'happy birthday' pink*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31152

MINI Bloomingville (226)

Met kids in huis is er altijd vreugde in huis en heel veel redenen voor een feestje ! En vieren doe je met deze feest-servetten van...

5,75 €

4,60 €

Add to my wishlist

Met kids in huis is er altijd vreugde in huis en heel veel redenen voor een feestje ! En vieren doe je met deze feest-servetten van Bloomingville.

Set van 20 papieren servetten met afbeelding van een vriendelijk eekhoorntje die wel zin heeft in iets lekkers! Ideaal voor een heerlijk feestje...altijd handig! !

Materiaal: papier.
Afmetingen: 12cm x 12cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.512.500.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's