set d'ustensiles de cuisine 'family food star'

set bakaccessoires 'family food star'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25394

Family Food Stars - Haba (21)

Taart, muffins, cakepops... daar worden alle snoepneuzen vrolijk van. En met bijpassende bakaccessoires zijn die zoete lekkernijen in een wip...

9,95 €

Add to my wishlist

Taart, muffins, cakepops... daar worden alle snoepneuzen vrolijk van. En met bijpassende bakaccessoires zijn die zoete lekkernijen in een wip klaargemaakt. De set bevat een deegschraper (20,5 cm), een houten lepel (20 cm) en een garde (22 cm). De basisuitrusting voor mini banketbakkers! Materiaal: hout, silicone.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.45.818.10.151
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300392

Collectie Family Food Stars - Haba
Inspiratie en thema's