Set grote tattoos - Dinosaur Kingdom

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR415

Alles voor een dino feestje (29)

Roar! Deze dino plaktattoos zijn beestig leuk en ideaal om je feestzakjes te steken, uitdelen aan de gasten op je feestje of gewoon voor jezelf te houden en boven te halen op een regenachtige zondag. 

We wedden dat jouw kapoen al deze dino's bij naam kan benoemen, niet?

3,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 206083

CollectieDinosaur
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Set van 2 blaadjes vol tijdelijke dino plaktattoos van Meri Meri. Elk pakje bevat 2 tattoo-blaadjes met in totaal 8 getekende dinosauriërs en details in goudfolie. Leuk ideetje om in een feestzakje voor een verjaardag te steken en cadeau te doen aan je vriendjes.

Afmetingen verpakking: 11,4 x 8,9 x 0,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De dinosaurus collectie is op het lijf geschreven van echte dinofans die wild worden van een goed feestje. Dit cool feestthema zit vol unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een dino feestje
Inspiratie en stories