Set kartonboekjes - Koffertje voor wakkere kinderen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26309

Dit mooie koffertje met magneet-sluiting bevat vier kartonboeken vol nieuwe woorden die kleuters dagelijks kunnen gebruiken. Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en Muis heeft het over de plek waar ze zich bevindt. Begrippen zoals oma, broer, bang, vrolijk, wind, zon, op, onder … worden speels uitgelegd en ingeoefend. Ook goed inzetbaar in de kleuterklas!

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurIsabelle Chauvet
IllustratorIsabelle Chauvet
GenrePeuterboeken
ThemaFamilie

De bundel Koffertje voor wakkere dieren is een ideaal geschenk voor jonge ouders. Zo kunnen de kleintjes snel kletsen! 

Illustrator: Isabelle Chauvet
Leeftijd: +3j.
Afmetingen: 16x16 cm
Pagina's: 14
ISBN: 9789462910447

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.78
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.