Set met 3 bamboe (inbaker)doeken - Lela light pink (L)

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG016

Verzorg je kleine hartendief in alle zachtheid, met de bamboe muslindoeken van Lässig. Ze komen echt overal van pas, thuis of onderweg met je baby.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1312001712

Collectie4 babies & kids
TypeTetradoeken
KleurRoze

Deze set van zachte doeken is ultra multifunctioneel en komt altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger, spuugdoek, zomerdekentje, handdoek ... Noem maar op. Elke setje bestaat uit 3 doeken met prints van Lela het hertje, stipjes en streepjes van elk 85 x 85cm. De doeken zijn gemaakt uit zachte bamboevezel. Bamboe is een snelgroeiende grondstof, en het doek dat uit de vezels geweven wordt is superzacht, ademend en makkelijk te wassen. Na elke wasbeurt wordt de stof zelfs nog zachter, ideaal voor de dagelijkse verzorging van je baby.

Materiaal: 100% voorgewassen bamboe. Wasbaar in de machine op 40°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.040.230.31
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.