set (muur)opberger 'Wire Square'

set (muur)opberger 'Wire Square'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

De metalen opbergers van Done by Deer zijn multifunctioneel: boekenrekje, speelgoedopberger, uitstalkast,... Je kan de opbergers op de grond...

49,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

De metalen opbergers van Done by Deer zijn multifunctioneel: boekenrekje, speelgoedopberger, uitstalkast,... Je kan de opbergers op de grond zetten, op elkaar stapelen of aan de muur hangen. Zoveel mogelijkheden! Elke set bevat twee opbergers met verschillende afmetingen. Keuze tussen twee kleuren: zwart of wit.

Afmetingen: 26x26x20 cm en 30x30x23 cm
Materiaal: metaal
Inclusief vijzen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-60638