set de hochets à suspendre Cirque

set rammelaars om op te hangen 'Circus'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26279

Jef, Colette, Albert en Georges zijn klaar om je baby te entertainen! Hang de vier vrienden aan de houten boog - afzonderlijk te verkrijgen en...

37,50 €

Add to my wishlist

Jef, Colette, Albert en Georges zijn klaar om je baby te entertainen! Hang de vier vrienden aan de houten boog - afzonderlijk te verkrijgen en ook opgenomen in ons Lilliputiens assortiment - aan het park, de kinderwagen of de maxi cosi.
Om je baby te stimuleren, heeft Georges ringen om te laten rinkelen en Albert een slurf met aan he uiteinde een spiegeltje om in te kijken. En als je de hoofdjes van Jef en Colette beweegt, hoor je een belletje! Knallende kleuren, knisperpapier en verschillende texturen maken het ontdekken nog leuker!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86736