set de hochets à suspendre Louise

set rammelaars om op te hangen 'Louise'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ26274

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (25)

Uit de magische bosvrienden collectie van Lilliputiens.
Alice, Simon, Louise en Juliette zijn helemaal klaar om je baby te entertainen!...

37,50 €

Add to my wishlist

Uit de magische bosvrienden collectie van Lilliputiens.
Alice, Simon, Louise en Juliette zijn helemaal klaar om je baby te entertainen! Hang de vier vrienden aan de houten boog - afzonderlijk te verkrijgen en ook opgenomen in ons Lilliputiens assortiment - aan het park, de kinderwagen of de maxi cosi.
Om je baby te stimuleren heeft Louise een belletje om te rinkelen, Alice een blaadje om op te bijten en Simon een spiegeltje om zichzelf in te bewonderen. Knallende kleuren, knisperpapier, een piepgeluid en verschillende texturen maken het ontdekken nog leuker!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86762

Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en thema's