set van 12 'Cute Kawaii' postkaarten

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ29637

Wil je iemand verrassen met lieve woordjes? Dan zijn de Cute Kawaii postkaarten van a Little Lovely company ideaal! Twaalf postkaarten...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PSKA002

CollectieLovely Party
TypePapierwaren
KleurMeerkleurig
Wil je iemand verrassen met lieve woordjes? Dan zijn de Cute Kawaii postkaarten van a Little Lovely company ideaal! Twaalf postkaarten worden bezaaid met hartelijke woorden en prints. Leuk om te versturen, maar ook super als decoratie in de kinderkamer! Bijvoorbeeld in een kaartenrek of met gekleurde tape aan de wand.

Afmetingen: 10,5x15 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.51500.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !