set de 12 cartes postales 'Social Stationery'

set van 12 'Social Stationery' kaarten

Staat: Nieuw product

Rifle Paper Co.

KZ24647

Hello, Ciao, Bonjour of Hola... de Social Stationery kaarten begroeten jou in elke taal! Boven de groet is een kokette dame geïllustreerd...

25,25 €

16,41 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Hello, Ciao, Bonjour of Hola... de Social Stationery kaarten begroeten jou in elke taal! Boven de groet is een kokette dame geïllustreerd uit Engeland, Italië, Frankrijk of Spanje. De eenvoudige kaart biedt voldoende ruimte om een troostend woordje, leuk nieuws of een hartelijke wens te noteren. De set bevat 12 kaarten in 4 designs en bijhorende enveloppen en is verpakt in een mooie geschenkdoos. Afmetingen: 13x18 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181300.35
Rifle Paper Co. , opgericht door het Amerikaanse koppel Anna en Nathan Bond, is een specialist in stationery en geschenkjes. Wat in 2009 begon als een kleine onderneming in een appartement, is vandaag een bloeiend internationaal merk. Alle papierwaren worden gedrukt in de VS op gerecycleerd FSC-gecertificeerd papier. Bovendien maakt Rifle Paper Co. gebruik van milieuvriendelijke printers en hoog kwalitatief materiaal. Zo is elk product niet alleen mooi, maar ook met zorg en precisie gemaakt. Rifle Paper Co. gelooft sterk in het handgeschreven woord, klein of groot, om levensverhalen met elkaar te delen. Jij ook?