Set van 2 fijne snackdoosjes - Animalia

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER088

Crocodile Creek Eco collectie (44)

Laat je snackjes in de veilige 'handen' van dit hel groen duo snackdoosjes van Crocodile Creek. De diertjes zijn vrolijk en kleurrijk, de doosjes stevig en eco-vriendelijk. Wat heeft een mens nog meer nodig?

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 386518-4

TypeSnackdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Te gek duo snackdoosjes 'Animalia' van Crocodile Creek, uit één stuk, gemaakt uit eco-vriendelijke materialen en perfect voor koekjes, nootjes, fruitjes en andere lekkere snackjes in te stoppen en mee te nemen op al je avonturen.

Leuke tip: combineer de doosjes met een bijpassende brooddoos of drinkfles.

Afmetingen: 2 doosjes van 7,5 x 9 x5 cm

Materiaal: voedselveilig polyporpyleen - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen

Illustratie: Bob Kolar

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.67.65.10.11
  • Door Ellen M.
  •  de 15/01/2021
Ideaal om mee te geven naar school: kinderen krijgen ze makkelijk open, ze houden goed dicht in de boekentas en de hoeveelheid dat erin kan is genoeg voor kleutertjes.
  • Door Irina D.
  •  de 12/01/2021
2 fijne doosjes die we voor koekjes en fruit gebruiken. Kinderen kunnen het ook zelf openen.
  • Door Bea V.
  •  de 23/12/2020
gratis cadeautje altijd meegenomen!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories