set van 2 houten ophanghaakjes 'Animals'

set van 2 houten ophanghaakjes 'Animals'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ23791

MINI Bloomingville (206)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een...

13,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert, heb je de perfecte stijl voor elk hedendaags interieur. En om rust in de kamer te creëren, is organiseren de sleutel tot succes.
Zo zijn de houten haakjes ideaal om speel- en regenkledij op te hangen! De set komt met twee leuke haakjes in de vorm van een diertje: een vogel en een konijn. Inclusief vijzen.

Afmetingen:
Hoogte vogel: 4 cm.
Hoogte konijn: 6 cm.

SamenstellingenHout
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :50200159

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories