set van 2 (inbaker)doeken 'powder'

set van 2 (inbaker)doeken 'powder'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ30948

Deze lieve set inbakerdoeken is onmisbaar in het leven van mini ontdekkers en hun ouders. Om in te bakeren, als spuugdoek, knuffeldoek,...

22,95 €

Add to my wishlist

Deze lieve set inbakerdoeken is onmisbaar in het leven van mini ontdekkers en hun ouders. Om in te bakeren, als spuugdoek, knuffeldoek, onderlegger, zomerdekentje,... de (inbaker)doeken zijn multifunctioneel! Bezaaid met de knotsgekke Contour dieren van Done by Deer, gemaakt uit 100% zacht katoen.

Afmetingen: 120x120 cm.
Wasinstructies: 60° C.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.