set van 2 katoenen opbergzakken

set van 2 katoenen opbergzakken*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

MINI Bloomingville (206)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer...

59,00 €

35,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Bloomingville Mini collectie.
Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig. Een leuke opberger kan het speelterrein van je kindje al een ferme boost geven. Net zoals deze set opbergzakken!
Bezaaid met een wondermooie illustratie van een slapend diertje en afgewerkt met de zachtste kleuren - deze set is een absolute kinderkamermusthave! De katoenen zakken zijn aan de zijkanten met karton verstevigd, zo blijven ze ook zonder inhoud mooi rechtop staan. Keuze tussen twee uitvoeringen: winter blauw met vosje of winter mint met eekhoorn.

Afmetingen:
grote zak: 25x30 cm
kleine zak: 30x40 cm

Fill a room with joy - Bloomingville


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.72
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :62000138

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories