set van 2 keramieken borden 'Adelynn'

set van 2 keramieken borden 'Adelynn'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ25947

MINI Bloomingville (233)

Uit de Bloomingville Mini collectie.
De allereerste hap in een stevige boterham: het is een onvergetelijk moment voor kleine kiddo's....

11,90 €

Add to my wishlist

Uit de Bloomingville Mini collectie.
De allereerste hap in een stevige boterham: het is een onvergetelijk moment voor kleine kiddo's. Maar met het keramieken servies van Bloomingville is etenstijd elke dag memorabel! Een fantasierijke illustratie van een slapend diertje en een frisse kleur... plots verschijnt er een glimlach!
De set komt met twee lunchborden, helemaal vervaardigd uit keramiek. Op het ene bord slaapt een vosje, op het andere een beer. Beide borden hebben een pastelkleurige onderkant. Diameter: 16 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.51
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :21100578

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en thema's