set van 2 metalen muuropbergers

set van 2 metalen muuropbergers

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen muuropberger een funky contrast met zachte knuffels, knusse...

69,95 €

Add to my wishlist

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen muuropberger een funky contrast met zachte knuffels, knusse kussens en lieve poppen! Zo straalt de vrolijke kleur de bruisende energie van elke peuter uit. Bovendien is het ook handig voor de mama's, want metaal poetst makkelijk!
De set komt met 2 rechthoekige opbergers in verschillende afmetingen. Makkelijk te bevestigen aan de muur.

Afmetingen kubus small: 38x26x20 cm
Afmetingen kubus large: 42x30x23cm
Materiaal: metaal
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004.77
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-60507