set van 2 opbergdozen 'Happy Dots'

set van 2 opbergdozen 'Happy Dots'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Bezaaid met vrolijke stippen en afgedekt met een deksel in een zachte kleur - de opbergdozen van Done by Deer zijn dé eyecatcher in de...

29,95 €

Add to my wishlist

Bezaaid met vrolijke stippen en afgedekt met een deksel in een zachte kleur - de opbergdozen van Done by Deer zijn dé eyecatcher in de kinderkamer! Ideaal om speelgoed, knuffels en andere accessoires in op te bergen. De set bestaat uit twee ronde dozen die perfect in elkaar passen. Keuze tussen twee uitvoeringen. Materiaal: gelamineerd karton. Afmetingen: Ø26x25 cm & Ø22x21 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-50611