Set van 2 Roxie bijtringen - Rose mix

Set van 2 Roxie bijtringen - Rose mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD849

Unicorn capsule collection (16)

Setje van 2 bijtringen uit de Unicorn Capsule-collectie van Liewood. De bijtspeeltjes in zachte, gedempte kleurtjes  hebben verschillende texturen om verlichting te brengen bij het doorkomen van babytandjes.

De ergonomische en tegelijk super schattige vormen van een eenhoorn en een regenboog zorgen ervoor dat deze speeltjes perfect in zelfs de kleinste handjes passen.

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12899.9299

CollectieRoxie
TypeBabyspeelgoed
KleurRoze

Materiaal: 100% silicone, CE getest, BPA-vrij
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
LIEWOOD - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboo kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel, fun en fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.
Collectie Unicorn capsule collection
Inspiratie en stories