set van 2 stijlvolle metalen opbergmanden

set van 2 stijlvolle metalen opbergmanden*

Staat: Nieuw product

Bloomingville

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert,...

165,00 €

66,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Klassieke vormen met een moderne twist zijn de ideale mix en match voor in huis. Wanneer een design zowel vorm als functionaliteit respecteert, heb je de perfecte stijl voor elk hedendaags interieur. En om rust in de kamer te creëren, is organiseren de sleutel tot succes.
Zo zijn de metalen opbergers van Bloomingville een pareltje in elk hoekje van het huis. De set komt met twee vierkante manden, ideaal om bijvoorbeeld boeken en tijdschriften te sorteren. Keuze tussen twee uitvoeringen.

Afmetingen:
35x35x25 cm.
25x25x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.6
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :55000034