Set van 2 tutjes voor pop 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR044

Mon Premier by Corolle (33)

Huilt je popje? Sus hem of haar dan met een van deze 2 leuke tutjes. Deze set is onmisbaar voor echte poppenouders en hun popjes uit de Mon Premier collectie van Corolle.

5,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110210

CollectieMon premier poupon
TypePoppenaccessoires
Afmetingen pop30 cm

Set van 2 tutjes voor een pop 30 cm, eentje in roze en eentje in babyblauw. Check altijd zeker of je pop een tutje in haar mond kan nemen. Dit is wel het geval bij de meeste maar niet alle Corolle poppen. Deze tutjes - met een hartvormig handvat - is een onmisbaar poppenaccessoire.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Deze tuttenset maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Katelijne V.
  •  de 11/12/2019
Jammer dat het zo een harde zijn. Zullen vlug breken vrees ik
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories