Set van 2 tutjes voor pop 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR044

Mon Premier by Corolle (30)

Huilt je popje? Sus hem of haar dan met een van deze 2 leuke tutjes. Deze set is onmisbaar voor echte poppenouders en hun popjes uit de Mon Premier collectie van Corolle.

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110210

CollectieMon premier poupon
TypePoppenaccessoires
Afmetingen pop30 cm

Set van 2 tutjes voor een pop 30 cm, eentje in roze en eentje in babyblauw. Check altijd zeker of je pop een tutje in haar mond kan nemen. Dit is wel het geval bij de meeste maar niet alle Corolle poppen. Deze tutjes - met een hartvormig handvat - is een onmisbaar poppenaccessoire.

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Deze tuttenset maakt deel uit van de Corolle Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Katelijne V.
  •  de 11/12/2019
Jammer dat het zo een harde zijn. Zullen vlug breken vrees ik
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories